Bestel uw inkcartridges & toners eenvoudig snel vanaf uw desktop, tablet of mobiel op inktmedia.nl

Oplaadbare batterijen

USB AA oplaadbare batterijen.

Nieuw op onze website zijn de AA 1450 NiMH USB oplaadbare batterijen die u heel gemakkelijk kan opladen via een USB hub of labtop maar ook in uw auto zo heeft u altijd vol geladen AA batterijen bij u die in veel producten toe gepast kunnen worden. Onze AA USB en AAA oplaad batterijen zijn van een zeer hoge kwaliteit met lange levens duur.

AAA en AA oplaadbare batterij.

Wij verkopen meerdere soorten batterijen van knoopcel tot AAA en AA USB batterij deze batterijen zijn van ons eigen inktmediahuismerk batterijen waardoor deze een stuk goedkoper zijn dan de A merken maar onze kwaliteit is gelijk aan de A merken en in de meeste gevallen zelfs beter. Dus niet alleen voor inktcartridges en toners ben u bij inktmedia aan het juiste adres maar ook voor al uw soorten batterijen.

Ook 9v HR14 C en HR20 D oplaadbare batterij.

Ook hebben wij sinds kort de 9v blok batterijen en HR 14 C mini en HR 20 D batterijen op voorraad deze hebben een lange levensduur en hoge NiMH waardoor u nog langer plezier heeft van de apparaten waar u deze oplaadbare batterijen voor gaat gebruiken. Wij leveren deze standaard uit voorraad en boven de 50 euro verzenden wij deze ook nog eens gratis naar u toe. Bent u opzoek naar goede kwaliteit oplaadbare batterijen 9v blok C en D als mede HR14 en HR20 dan bent u bij ons aan het juiste adres tevens verkopen wij natuurijk ook goede en goedkope inktcartridges en lasertoners uitvoorraad.