Bestel uw inkcartridges & toners eenvoudig snel vanaf uw desktop, tablet of mobiel op inktmedia.nl

Navullen cartridges

Navullen inktcartridges

Voor het navullen van cartridges bent u bij Inktmedia aan het goede adres. Het is niet altijd nodig om nieuwe cartridges te kopen. Het is in sommige gevallen ook een optie om te kiezen voor het navullen van cartridges. Als u navulbare cartridges heeft, dan bestelt u bij Inktmedia eenvoudig navulinkt. Dit bespaart veel geld en is ook nog eens beter voor het milieu. Het navullen van cartridges kan eenvoudig zelf. Met de duidelijke instructies van de navulsets kunt u thuis direct aan de slag.

Wij hebben sets voor het navullen van cartridges van de merken:

  • Canon
  • Epson
  • Brother
  • HP
  • Lexmark

Direct bestellen 

Navulbare inktcartridges

Als u een navulbare inktcartridge bij Inktmedia bestelt dan bent u verzekerd van snelle levering en goede service. Als de inktcartridges zijn geleverd, dan kunt u gelijk aan de slag. Het navullen van inktcartridges is super eenvoudig!

  1. U haalt simpelweg het dopje van de cartridge
  2. Vult deze met de navulinkt
  3. Draait het dopje er weer op en u kunt weer printen.

Bij de meeste navulbare inktcartridges heeft u geen chip resetter nodig.

Ze zijn vrijwel allemaal voorzien van een autoreset chip. De printer houdt zichtbaar bij hoeveel inkt er nog in de cartridge zit. En als u deze heeft vervangen, dan zal het niveau automatisch weer op 100% komen te staan. Lees even goed de specificaties van de toners voordat u deze bestelt voor het navullen van de inktcartridges.

 

Informatie navullen cartridges

Navullen cartridges is eenvoudig en zo gedaan. Bij Inktmedia ervaart u het gemak van online bestellen. Onze order worden snel en veilig verzonden met Post.nl en DHL Express.nl. Ook hebben wij per type navulbare inktcartridge een online handleiding voor u beschikbaar. U kunt op uw gemak even doorlezen hoe het navullen van cartridges in zijn werk gaat. Kunt u het gewenste product niet vinden? Gebruik dan onze zoekfunctie. En heeft u toch nog vragen, dan kunt natuurlijk contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!