Bestel uw inkcartridges & toners eenvoudig snel vanaf uw desktop, tablet of mobiel op inktmedia.nl

WiFi smart stekkers

De perfecte wifi smart stekker.

Zoals u kan zien leveren wij nu ook de perfecte wifi smart stekker ook wel slimme stekker genoemd. Met deze slimme stekker kan u via uw mobiel of tablet alle producten die u in huis heb en een stekker heeft bedienen waar dan ook zolang u maar een internet verbinding heeft.

Deze slimme smart stekkers houden ook uw verbruik bij en kan u met een timer instellen zodat als u thuis komt en b.v. de koffie klaar is of de verlichting is aangegaan. Maar deze slimme smart stekker kan nog veel meer producten of afstand regelen zoals bv een wasmachine of broodmachine en deze slimme stekker houd alles bij die u via de app kan terug vinden.

De slimme stekker voor alles met een stekker.

Onze slimme stekkers zijn van een zeer hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur zodat u optimaal kan genieten van deze slimme stekker die u overal met de Gratis App kan bedienen deze App is geschikt voor IOS als voor Android telefoons en tablets.

Door de gratis App kan u deze slimme smart stekker makkelijk instaleren waar u verder geen kennis voor nodig heb. Bent u op zoek naar een slimme smart stekker Wij hebben deze altijd ruim op voorraad beschikbaar op onze website zie ons aanbod.