Ondervind u problemen met bestellen en krijgt u de melding Sessie verlopen stuur ons even een mailtje.

Probleem is vaak opgelost als u de  browser geschiedenis en cookies wist.

7 redenen om over te stappen naar Inktmedia huismerk inkt cartridges.

1 Huismerk cartridges van Inktmedia.nl worden gefabriceerd door derden waardoor wij deze en tot 90% goedkoper kunnen aanbieden dan de originele merk cartridges.

2 Gerecyclede huismerk cartridges zijn oorspronkelijke merk cartridges die opnieuw zijn gevuld en getest. Deze cartridges zijn hergebruikt en daar door milieuvriendelijk.

3 De kwaliteit van de huismerk inkt cartridges zijn goed vergelijkbaar met het originele merk cartridges zonder merkbaar verschil bij het afdrukken van tekst.

4 Alle topmerken van inkt cartridges en toners zoals HP, Epson, Lexmark, Brother, en Canon zijn beschikbaar als Inktmedia huismerk.

5 Het is onjuist dat alle huismerk cartridges schade aan een printer kunnen veroorzaken dit is juist door de A meken de wereld ingebracht om dat zo de eind gebruiker origineel moet gebruiken.

6 Wij belonen klantenbinding vaak met lage kost, goede levering, persoonlijk advies en goede service om zo u als klant 100% tevreden te kunnen bieden.

7 Veel nieuwe printers zullen onze huismerk cartridges accepteren dit betekent dat u kunt beginnen met geld te besparen vanaf het moment dat u uw eerste cartridges bij ons koopt.



To Top