Hervulbare cartridges

Abonneren op RSS-feed
Filteren
Positie
Product Naam
Prijs
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Producten 1-12 van 44
12
24
36
Filteren
Positie
Product Naam
Prijs
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Producten 1-12 van 44
12
24
36

Hervulbare cartridges

Op zoek naar hervulbare cartridges?  Bekijk ons assortiment en dan weet je dat je goed zit!

Een lege toner of cartridge komt altijd ongelegen. Want je komt er nu eenmaal meestal pas achter als je wilt printen! Op de website van Inktmedia kun je snel en gemakkelijk nieuwe navulinkt, toners  en inktcartridges bestellen. Ook hervulbare cartridges vind je in ons aanbod terug. Het is echt niet altijd nodig om lege inktpatronen direct te vervangen voor nieuwe exemplaren. Een patroon gaat namelijk een stuk langer mee.

  • Een hervulbare cartridge kun je ongeveer 4 à 5 keer gebruiken. Daarna is het verstandig en aan te raden nieuwe cartridges te kopen.

Hervulbare cartridges zijn in de webshop van Inktmedia te koop van de merken Canon, Epson, Hp. Lexmark en Brother.

Voor een optimaal printresultaat is het heel belangrijk de juiste navulinkt te gebruiken. Bij ons vindt u speciale navulsets van al deze merken. Heeft u advies nodig? Neem dan gerust even contact met ons op voordat u bestelt. Of bestel direct in de webshop!

Duurzaam en goedkoop printen door hervullen cartridges

Sinds 2005 zijn wij hard op weg om een van de grootste en goedkoopste webshops op het gebied van printerinkt en hervulbare cartridges van Nederland te worden. Wij willen samen met u geld besparen en een bijdrage leveren aan een duurzamer milieu.

Dat is de reden dat wij het gebruik van navulinkt en hervulbare cartridges positief stimuleren. Op deze manier slaan we twee vliegen in één klap:

  • U betaalt minder voor dezelfde kwaliteit
  • We zorgen voor een mindere belasting van het milieu.

Hergebruik van patronen en inkt bijvullen met onze speciale navulsets dragen hieraan bij. Wij hebben een online handleiding voor u gemaakt. In dit document wordt in overzichtelijke stappen uitgelegd hoe u een cartridge kunt vervangen of een cartridge kunt vullen.

Click op het merk om naar  navulbare inkt cartridges te gaan.

 

  

To Top