Bestel uw inkcartridges & toners eenvoudig snel vanaf uw desktop, tablet of mobiel op inktmedia.nl

Klanten Service

Verzenden & Ontvangen
Inktmedia.nl verzend met DHL4you en Post.nl.

De verzendkosten zijn:

€ 3,95 euro envelop post zonder tracktrace met Post.nl (eigen risico) levertijd 1 a 2 werkdagen
€ 4,95 euro pakketpost DHL4you verzekerd met tracktrace. levertijd 1 tot 3 werkdagen.
€ 6,95 euro pakketpost Post.nl verzekerd met tracktrace. levertijd 1 a 2 werkdagen.
De juiste verzendkosten worden altijd aangeven bij het afrekenen op de website.

Voor rembourszendingen zijn de verzendkosten € 17,95 dit bedrag moet eerst naar ons worden over gemaakt worden voor wij het product verzenden. Inktmedia kan worden verplicht bepaalde wettelijke bijdragen te heffen op sommige van haar producten. Dergelijke bijdragen zijn niet inbegrepen in de prijs en zullen uitdrukkelijk worden vermeld op de internetsite.
Verzending in een envelop zonder track en trace worden op eigen risico verzonden wij zijn niet aansprakelijk als deze niet aankomt.

Privacy & Beveilging

Inktmedia zal de gegevens van de koper uitsluitend verwerken voor interne doeleinden. Inktmedia neemt daarbij de van toepassing zijnde privacyregel- en wetgeving in acht.

Retours & Ruilen

Inktmedia behoudt zich het recht voor om retourzaken te weigeren, wanneer het vermoeden bestaat, dat de producten al zijn geopend, gebruikt of door schuld anders dan door schuld van Inktmedia zijn beschadigd.
de gemaakte verzendkosten voor het retour sturen zijn altijd op eigen kosten.

Bij retour sturen van het product zullen de gemaakte verzendkosten niet terug betaald worden deze kosten zijn namelijk al gemaakt.

De bestellingen die gratis worden verzonden en retour worden gestuurd worden de gemaakte verzendkosten van 5 euro in mindering gebracht.

Gegevens voor retourzending: opvraagbaar via email op verkoop@inktmedia.nl of neem contact op via onze contact pagina.
Bestellen

Inktmedia behoudt zich het recht zonder opgave van redenen bestellingen of opdrachten niet te accepteren of uitsluitend te accepteren onder
de voorwaarden die schriftelijk door Inktmedia en afnemer zijn overeengekomen.

Betalen, Prijzen & Promotie

Alle prijzen zijn uitgedrukt in euro's, in overeenstemming met de wettelijke voorschriften hieromtrent, en inclusief BTW. Speciale aanbiedingen zijn slechts geldig voor de geldigheidsduur zoals vermeld bij die aanbieding. Deze vermelding staat afgedrukt of wordt vermeld op de internetsite met betrekking tot die speciale aanbieding.
Deze periodes komen altijd met elkaar overeen.
De koper is de prijs verschuldigd die Inktmedia in haar bevestiging heeft medegedeeld.
Kennelijke fouten in de prijsopgave, zoals onjuistheden, kunnen ook na de totstandkoming van de overeenkomst door Inkmedia worden gecorrigeerd.

Betaalgegevens

ABN-AMRO bank nr: 58.84.84.644
t.n.v. I.F. Heruer te rhoon (Inktmedia)

IBAN NR. NL85ABNA0588484644
BIC NR. ABNANL2A

vermeld wel uw naam, ordernummer en product er bij zoals printertype b.v.

Bestelling bekijken

U kunt de status van uw gedane bestellingen bekijken door in te loggen op onze website. De inlog knop kunt u recht boven aan de website vinden. Vul vervolgens onder "geregistreerde klanten" uw E-mailadres en uw wachtwoord in. Wanneer u bent ingelogd kunt u op uw dashboard de Recente Orders bekijken.
Account Informatie wijzigen

U kunt uw Account informatie en verzend/adres gegevens aanpassen door in te loggen op onze website. De inlog knop kunt u recht boven aan de website vinden. Vul vervolgens onder "geregistreerde klanten" uw E-mailadres en uw wachtwoord in. Wanneer u bent ingelogd kunt u op uw dashboard de de verschillende gegevens wijzigen.