Wij zijn even een paar dagen bij onze leveranciers op bezoek en met vakantie om voor u de beste prijs te krijgen. Dit allemaal tot 26-07-2024.

In deze periode krijgt u van ons automatisch 15% korting op de hele bestelling.!

Wij zullen uw bestelling na 26-07-2024 zo spoedig naar u gaan verzenden.

Canon cartridges

Canon cartridges
Filteren
Positie
Product Naam
Prijs
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Producten 1-12 van 129
12
24
36
Filteren
Positie
Product Naam
Prijs
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Producten 1-12 van 129
12
24
36

 

Kunt u het gewenste product niet vinden?
Gebruik dan onze zoekfunctie. Of neem gerust contact met ons op, ga hiervoor naar onze contact pagina.

Canon inktcartridges

Wij verkopen voordelige Canon cartridges die u kunt gebruiken in uw Canon printer. Hoewel dit niet de originele Canon inktcartridges zijn, doet de kwaliteit van deze Canon inkt zeker niet onder. De inktpatronen zijn van A kwaliteit en volledig compatibel met uw printer. Onze inktpatronen zijn makkelijk online te bestellen aanzienlijk voordeliger dan de originele canon cartridges, dit maakt printen weer leuk. Daar bovenop worden bestellingen boven de €50,- worden gratis verzonden, doe u er uw voordeel mee.

Inktpatronen van Canon

Wij leveren veel cartridges met chip. Zo worden bijvoorbeeld de pgi-550 cli-551 pgi-525 cli-526 pgi-520 cli-521 pgi-5 en cli8 series geleverd met chip. Wanneer u nog meer wilt besparen op uw Canon inktcartridges kunt u er ook voor kiezen om cartridges te bestellen zonder chip. Wanneer u deze inktcartridges ontvangt dient u de chip van uw oude, lege Canon inktcartridge over te zetten op deze chiploze cartridge, bekijk hiervoor de handleiding overzetten chip. Dit is absoluut niet moeilijk en het printen wordt hierdoor nog goedkoper! Laat u verrassen van de kwaliteit van onze inktcartridges en betaal zeker niet te veel. Bent u naast een Canon cartridge opzoek naar een ander merk? Bekijk dan al onze merken op de overzichtpagina waarop al onze inktcartridges staan vermeld. 

Goedkope Canon cartridges kopen

Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken worden onze Canon cartridges zowel gesorteerd op cartridgenummer als op printertype. Kunt u deze informatie niet vinden? Wij helpen u graag een handje. Het cartridgenummer staat vermeld op de oude, lege Canon cartridge die mogelijk nog in uw printer zit. Haal deze uit de printer zodat u dit nummer gemakkelijk kunt zien.

Heeft u geen lege cartridges of is het nummer niet leesbaar? Zoek dan de geschikte Canon cartridges op basis van uw printertype. Welk type printer het is, staat vaak vermeld op de voor-, of bovenzijde van uw printer. Wanneer dit niet het geval is kunt u ook eens op de achterkant van de printer kijken, vaak bevindt zich hier ook een sticker met deze gegevens. Kunt u de informatie niet vinden of staat uw printer niet in de lijst? Neem dan vooral contact met ons op, dan helpen wij u graag verder.

To Top