Reinigingscartridges

Abonneren op RSS-feed
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Reinigingscartridges voor printers

Wij leveren reinigingscartridges voor de meeste epson, brother, canon en hp printers die gebruikmaken van een vaste printkop in de printer waarin losse cartridges geplaatst kunnen worden.

Wanneer de printer te lang stilstaat, kan de cartridges uitdrogen of de spuitkanaaltjes verstopt raken. Hiernaast slibben deze kanaaltjes tijdens het gebruik langzaam dicht. Zolang ze niet te dicht zitten merk je hier niets van. Alleen wanneer de spuitkanaaltjes dicht gaan zitten beginnen de problemen

De problemen beginnen o.a.

Van tijd tot tijd missen van enkele lijntjes.

Vaker moeten reinigen.

Hoe werken reinigingscartridges?

Het via het hulpprogramma reinigen van de kanaaltjes is niets anders dan een heleboel inkt door de kanaaltjes te spuiten maar ook de vaste inktresten te verwijderen, waardoor de kanaaltjes weer tijdelijk doorlopen.

Onze reinigingscartridges bevatten een reinigingsvloeistof die de vast zittende inkt oplost. Waardoor is dat de inkt weer zonder problemen door de kanaaltjes kan lopen. Het enige wat je hoeft te doen is dit reinigingscartridge net als een gewone cartridge te installeren, vervolgens reinig je een paar keer via het hulpprogramma.

Wij raden dit aan om het s'avonds te doen en in de ochtend herhalen. Na dat u het reinigen heeft uitgevoerd kan u de gewone cartridge weer instaleren.Als uw printerkop totaal is ingedroogd duurt het reiniging proces langer. In sommige gevallen is de printerkop zo ingedroogd dat er geen effect meer is. In dit geval is de printerkop overleden doordat de printer de druk niet kwijt kon.


Het voordeel van de reinigingscartridges is dus een langere levensduur van je printer langer is en dat u minder inkt gebruikt door minder te reinigen.

Met onze reinigingscartridges kan u minimaal 10 keer reinigen. Na gebruik kan u de reinigings cartridges weer afsluiten.
Wij adviseren elke keer voor het plaatsen van nieuwe cartridges de reinigings cartridges te gebruiken om zo verstoppingen te verkomen. Plaats bij reinigen altijd een de zelfde kleur in kleur om zo geen problemen te krijgen dus cyaan in cyaan magenta in magenta enz.

Heeft u nog vragen kan u ons altijd nog even een mailtje sturen

Alvast bedankt het inktmedia team

Foto printers van Canon, Epson, Hp en Brother

Binnen kort zullen wij hier een select aantal printers aanbieden die van een goede kwaliteit zijn en bovendien zeer goedkope inktpatronen hebben waardoor u als klant hier veel voordeel mee kan doen.

Omdat wij deze printers speciaal voor u hebben geselecteerd met een goedkoop type inktpatroon wordt het printen een stuk goedkoper. Gebruikt u ook ons fotopapier dan wordt het uitprinten van foto's nog een stuk goedkoper.

To Top