Bestel uw inkcartridges & toners eenvoudig snel vanaf uw desktop, tablet of mobiel op inktmedia.nl

Cartridge vullen

Cartridge vullen

U wilt een cartridge vullen, want de inkt van uw printer is op. Een cartridge vullen is een fluitje van een cent bij Inktmedia. U kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden. Heeft u navulbare cartridges, dan kunt u de lege cartridge vullen met navulinkt. Deze navulinkt kunt u bij Inktmedia bestellen in de webshop. Een duurzame manier om te printen, zowel voor het milieu als voor uw portemonnee. Op onze website kunt u ook verschillende handleidingen vinden voor cartridge vullen.

In onze webshop vindt u een groot assortiment navulbare inktcartridges van diverse kwaliteitsmerken. In ons assortiment hebben we de volgende merken opgenomen; Canon cartridgesEpson cartridges, Brother cartridges, Hp cartridges en Lexmark cartridges.

Direct bestellen 

Lege cartridge vervangen

Heeft u geen navulbare cartridges? Dan is een cartridge vullen voor u geen optie. U kunt de lege cartridges dan vervangen door nieuwe inktpatronen. Alle soorten en merken cartridges en toners in onze webshop zijn makkelijk te vervangen. Wij hebben een online handleiding voor u klaar staan om u hierbij nog wat extra ondersteuning te bieden. In een overzichtelijk stappenplan wordt uitgelegd hoe een cartridge kunt vervangen of een cartridge kunt vullen. Want u kunt voortaan natuurlijk ook voor navulbare cartridges kiezen. Als de inkt dan op is, dan kunt u heel simpel de cartridge vullen met navulinkt. Wel zo makkelijk, goedkoop en goed voor het milieu!

Printer inkt vervangen

Printer inkt vervangen of een cartridge vullen is eenvoudig en zo gedaan. Bij Inktmedia bent u aan het goede adres voor kwalitatieve printerinkt, goede service en het gemak van online bestellen. Wilt u printer inkt vervangen met navulbare cartridges? Bekijk dan ons aanbod in de webshop. Wij hebben deze overzichtelijk ingericht op merk. We verkopen overigens ook reinigingspatronen voor een langere levensduur van uw printer. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!