Over Inktmedia

Varien office pic

Welkom bij inktmedia.nl

 De grootste en goedkoopste in het online verkopen van A kwaliteit compatible en originele printer supplies zoals Inkt patronen,  Goedkope cartridges, cartridges navullen, Laser toners en Foto papier.

Ons doel is om de grootste en goedkoopste inkt leverancier van Nederland te worden. Sinds onze start in 2005 zijn wij hier hard mee bezig om onze droom werkelijk te maken. Dit alles is alleen te realiseren door de juiste kwaliteit te leveren en zo scherp mogelijke prijzen te kunnen rekenen, zonder dat de kwaliteit en service achteruit gaat.

Omdat wij geen geld uitgeven aan dure reclames en geen duur bedrijfspand hebben is het ons gelukt om voor u een zo eerlijk mogelijke prijs te kunnen rekenen voor uw printer supplies zoals inkt cartridges, laser toners en foto papier.

Reclame

Om ook in de toekomst de goedkoopste te kunnen blijven van A kwaliteit producten hechten wij heel veel waarde aan mond tot mond reclame, deze reclame is voor ons dan ook erg belangrijk. Gelukkig hebben wij veel klanten die deze reclame voor ons kleine bedrijf willen maken. Ook al de positieve berichten in ons gastenboek leveren hier een bijdrage aan. Wij bedanken dan ook alle mensen die hier aan mee werken.

Kwaliteit

Bij inktmedia.nl vind u een groot assortiment aan printer supplies voor de laagst mogelijke prijzen zonder dat de kwaliteit op de inkt en cartridges er op achteruit gaat.

 Door onze slimme inkoop en snelle handelingen in ons magazijn kunnen wij 99% van onze producten binnen 24 uur na betaling naar u verzenden.
Ook bij ons afhalen in Rhoon of in Leiden is altijd mogelijk op afspraak.

Doordat inktmedia.nl slim en groot inkoopt bij de beste fabrieken die er momenteel zijn is het mogelijk om altijd de kwaliteit van onze producten te garanderen zonder kwaliteit verlies. Omdat wij 100% achter onze producten staan en goede afspraken hebben met onze leveranciers geven wij standaard 1 jaar garantie op al onze producten. Al onze inkt cartridges en laser toners hebben een ISO9001 norm, dit wil zeggen dat alles onder zeer strikte regels gemaakt worden zoals o.a. kwaliteits eisen en mileu eisen.

Als er verder nog vragen zijn twijfel dan niet om ons te mailen.  Wij staan altijd voor u klaar per mail of gewoon via de telefoon.

Waarom bij inktmedia.nl bestellen.!!!

1 Omdat wij de juiste lage prijzen rekenen.!

2 100% omruilgarantie geven en nooit een probleem maken met retour sturen.

3 Standaard 1 jaar garantie op alles.

4 Altijd klaar staan voor uw probleem ook als u nog nooit iets bij ons heb besteld.

5 Goede service en Aftersales leveren. 

6 Een duidelijke overzichtelijke website hebben.

7 Overtuig u zelf.! Dat er toch nog bedrijven zijn zoals inktmedia.nl die alle afspraken na komen die anderen beloven.

8 Gratis verzenden bij orders boven de 50 euro

 

Gegevens van Inktmedia

Inktmedia
De smidse 22
3162WH RHOON

ABN-AMRO
bank nr. 58.84.84.644
T.A.V. I.F. Heruer

of

ABN-AMRO
bank nr. 57.82.53.917
T.A.V. inktmedia

IBAN NR. NL85ABNA0588484644
BIC NR. ABNANL2A

Wij staan ingeschreven bij de K.v.K. te Rotterdam onder de naam inktmedia
zie ook www.kvk.nl
Kamer van koophandel en BTW nummers:

K.v.K. nummer = 24383845
B.T.W nummer = NL001985259B45

Bedankt voor uw aandacht. Inktmedia wenst u veel plezier bij het internetshoppen!

I.F Heruer
Shop Eigenaar

To Top