Wij zijn even een paar dagen bij onze leveranciers op bezoek en met vakantie om voor u de beste prijs te krijgen. Dit allemaal tot 26-07-2024.

In deze periode krijgt u van ons automatisch 15% korting op de hele bestelling.!

Wij zullen uw bestelling na 26-07-2024 zo spoedig naar u gaan verzenden.

Handleiding canon resetter pgi-520 en cli-521 serie

Filteren
Positie
Product Naam
Prijs
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
1 product
12
24
36
Filteren
Positie
Product Naam
Prijs
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
1 product
12
24
36

Handleiding Canon resetter pgi-520 en cli-521 serie

De meeste nieuwe Canon printers hebben een een chip op de cartridge, deze chip zit er op om het inkt niveau bij te houden en u een melding te geven zodra de cartridge bijna leeg is.

Zodra u de cartridge heb leeg geprint en de oude chip wil gebruiken om deze op een nieuwe goedkope cartridge zonder chip te plaatsen of omdat u zelf de lege cartridge wil bijvullen, maar u wil wel dat de inkt niveau wordt aangegeven dan is voor u een chip resetter een uitkomst.

De chipresetter is makkelijk in gebruik.

De resetter betaat uit 2 delen deel is is de resetter waar u de dikke zwart mee kan resetten en deel 2 is een adapter voor de dunne zwart en alle kleuren.1 u plaatst de cartridge met chip naar beneden in de resetter.2 u drukt de cartridge naar beneden na 1 sec. knippert 1x snel een rood lampje u houd de cartridge dan nog een paar sec. vast tot het rode lampje blijft branden.
gebeurt dit niet deze handeling nog een keer herhalen.3 blijft lampje branden dan is de cartridge gereset en is klaar voor gebruik.

De resetter is te gebruiken voor originele en compatible cartridges van de serie pgi-520 en cli-521 serie

To Top