Handleiding Lexmark 1

Filteren
Positie
Product Naam
Prijs
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Producten 13-24 van 24
12
24
36
Pagina
Filteren
Positie
Product Naam
Prijs
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Producten 13-24 van 24
12
24
36
Pagina

Deze cartridges zijn redelijk eenvoudig na te vullen.

Lexmark nr 1 - 18C0781

 

Onder de sticker zitten 3 kleine ontluchtingsgaatje.

Verwijder de sticker of zoek het gaatje op en steek er met de naald door. Via deze opening kunt u de cartridge vullen.( vult u met de opening recht boven de printkop dan moet u niet helemaal recht naar beneden prikken. U kunt dan door het filter prikken dat aan de printkop zit.)

1 Plaats de naald op de spuit en vul hem met inkt.

2 Per kleur kan maximaal 6 ml inkt gevuld worden.

3 Als de gaatjes te klein zijn om met een naald te vullen, maak dan de gaatjes met een klein boortje een beetje groter. Bepaal met een tandenstoker welke kleur er onder welk ontluchtingsgaatje zit.Draai de stoker om en plaats hem terug in het gaatje, Dan weet u nog welke kleur er zit.

4 Druk de naald in de spons en spuit langzaam de inkt in de spons.

5 Kijk of de spons verzadigd begint te raken en zuig dan een klein beetje inkt terug in de spuit.

6 Kijk of er een druppeltje inkt onderuit de printkop komt. In dat geval zit er teveel inkt in en moet u of de cartridge uitlaten druppelen in een bekertje of u zuigt per kleur een beetje inkt terug uit de cartridge.

7 Zet nu ( per kleur) uw mond om het vulgaatje en blaas stevig in de cartridge, kijk of er een beetje inkt onderuit komt, Veeg dit af en ga dan naar de volgende kleur, en blaas daar stevig in.

Bent u daar mee klaar dan moeten de vulgaatjes NIET WORDEN AFGESLOTEN.

Vervolg controleer uw werk:

1 Vouw een keukentissue of closetpapier een aantal keren dubbel zodat een stevig maar zacht verend kussentje ontstaat. Druk de prinktop een seconde op dit kussentje. Heeft u succesvol nagevuld dan ziet u een klein zwart streepje op de tissue. In dat geval kunt u de cartridge terug plaatsen in de printer en kunt u een testprint maken.

2 Is er geen afdruk te zien op de tissue, of een rafelige, of slechts een paar puntjes. In dat geval kunt u er toe over gaan door nog eens stevig te blazen(punt 7).

3 Helpt dit niet. Pak dan een oud schotelje of iets anders waar u een beetje printkopreiniger op giet. Zet de cartridge met de printkop een tijdje in deze reiniger.

4 En vervolg de handeling bij nr 9

5 Maak aansluitend het gereedschap schoon met lauw warm water.

6 Flesjes inkt niet te warm bewaren en goed afsluiten. Niet in de koelkast.

Heeft u de cartridge nagevuld dan kan hij terug in de printer. De printer zal aanblijven geven dat de cartridge of leeg of bijna leeg is. Deze waarschuwing kunt u naast u neerleggen. Ga naar de printerinstellingen geef daar aan dat u een nieuwe cartridge geintstalleerd heeft.

To Top