Bestel uw inkcartridges & toners eenvoudig snel vanaf uw desktop, tablet of mobiel op inktmedia.nl

Hervulbare Cartridges

Hervulbare cartridges

Op zoek naar hervulbare cartridges?  Bekijk ons assortiment en dan weet je dat je goed zit!

Een lege toner of cartridge komt altijd ongelegen. Want je komt er nu eenmaal meestal pas achter als je wilt printen! Op de website van Inktmedia kun je snel en gemakkelijk nieuwe navulinkt,  toners,  cartridges en inkpatronen bestellen. Ook hervulbare cartridges vind je in ons aanbod terug. Het is echt niet altijd nodig om lege inktpatronen direct te vervangen voor nieuwe exemplaren. Een patroon gaat namelijk een stuk langer mee.

  • Een hervulbare cartridge kun je ongeveer 4 à 5 keer gebruiken. Daarna is het verstandig en aan te raden nieuwe cartridges te kopen.

Hervulbare cartridges zijn in de webshop van Inktmedia te koop van de merken:

Voor een optimaal printresultaat is het heel belangrijk de juiste navulinkt te gebruiken. Bij ons vindt u speciale navulsets van al deze merken. Heeft u advies nodig? Neem dan gerust even contact met ons op voordat u bestelt. Of bestel direct in de webshop!

Direct bestellen 

Duurzaam en goedkoop printen

Sinds 2005 zijn wij hard op weg om een van de grootste en goedkoopste webshops op het gebied van printerinkt en hervulbare cartridges van Nederland te worden. Wij willen samen met u geld besparen en een bijdrage leveren aan een duurzamer milieu.

Dat is de reden dat wij het gebruik van navulinkt en hervulbare cartridges positief stimuleren. Op deze manier slaan we twee vliegen in één klap:

  • U betaalt minder voor dezelfde kwaliteit
  • We zorgen voor een mindere belasting van het milieu.

Hergebruik van patronen en inkt bijvullen met onze speciale navulsets dragen hieraan bij. Wij hebben een online handleiding voor u gemaakt. In dit document wordt in overzichtelijke stappen uitgelegd hoe u een cartridge kunt vervangen of een cartridge kunt vullen.

 

Alternatief voor hervulbare cartridges

Heeft u geen hervulbare cartridges? Dan is inkt navullen voor u helaas geen optie. Als u printerinkt op is dan kunt u in onze webshop ook nieuwe compatible inktpatronen en cartridges bestellen. U vindt bij ons cartridges en toners voor vrijwel alle soorten en merken printers. Heeft u vragen over bijvoorbeeld het overstappen naar hervulbare cartridges? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!