Geschikt HP 364XL SET hoge capaciteit van Inktmedia MET CHIP Vorige Geschikt HP 364XL SET hoge capaciteit van Inktmedia MET CHIP

Geschikt Hp 364XL serie Navulbare cartridges (met ARC chip) van Inktmedia

€ 22,95
Op voorraad
SKU
Hp 364XL serie Navulbare ARC
Hp 364XL serie Navulbare cartridges Met ARC chip inktmedia huismerk Inhoud: 1x 364xl zwart 1x 364xl cyaan 1x 364xl magenta 1x 364xl geel met 100% garantie.

Hp 364XL serie Navulbare cartridges Met ARC chip inktmedia huismerk 

inktmedia huismerk Deze cartridges zijn uitgevoerd met een Auto reset chip. Deze compatible cartridges zijn simpel te hervullen en in gebruik te nemen.

Let op probeer eerst de LEGE cartridges in de printer of deze herkend worden door de printer voordat u deze gaat vullen. Zodra de cartridges gevuld zijn kunnen deze niet meer retour.

De chips op de patronen worden automatisch gereset bij het installeren van de patronen, inkt level staat dan op 100% en zal naargelang van het verbruik zakken.

U hoeft hier zelf niets voor te doen.

Dus u heeft zeker GEEN chip resetter nodig voor deze set patronen.

U kunt de patronen steeds opnieuw her vullen en resetten.

Het is aan te bevelen om de hele set samen te gebruiken.

Let op deze cartridge's worden geleverd zonder REFILL-INKT vergeet deze dus niet bij te bestellen!!!!! De set bestaat uit: 1x 364xl zwart 1x 364 foto zwart 1x 364xl cyaan 1x 364xl magenta 1x 364xl geel Tips voor het navullen.

Stap 1. Verwijder het rubber dopje aan de bovenkant van de cartridge.

Stap 2. Ga aan een bureau of tafel zitten dan neemt in de ene hand de hervulbare cartridge en in de andere hand de spuit gevuld met inkt. Houd nu de cartridge recht zodat het vulgaatje zich aan de bovenkant bevind. Steek nu de naald in het gaatje van de cartridge en knijp de spuit met de juiste inhoud en kleur voorzichtig leeg in de cartridge.

Stap 3. Plaats nu het rubber dopje weer terug in vulgaatje van de cartridge.

Stap 4. Plaats nu de cartridges weer in de juiste volgorde in de printer bij gebruikt van deze cartridges kan het voorkomen dat u de cartridge iets harder in de printer moet drukken.

Stap 5. Zet nu de printer uit en daarna weer aan zodat de cartridges worden gereset.

Stap 6. Voer nu een reiniging van de printkop uit.

Stap 7. Uw printer is nu klaar voor gebruik.

Tips. Probeer nooit de cartridges helemaal leeg te printen hou dan ook regelmatig bij of de cartridges niet leeg zijn. De na vul bare cartridges altijd als complete set te installeren om storingen te ver komen.

Na dat de cartridges werken geen driver update meer binnen halen het ook niet automatisch. Mocht u wel een update binnen halen kan het gebeuren dat de cartridges niet meer worden herkend dit valt niet onder de garantie.

meer informatie
Producent Inktmedia
vervanging voor Hp
Type Inkt cartridge
Aantal stuks 4
Kleur Set
GTIN (EAN) 8718970660002
Schrijf uw eigen review
Schrijf een reviewGeschikt Hp 364XL serie Navulbare cartridges (met ARC chip) van Inktmedia
To Top