Brother DCP-145C cartridges

Filteren
Positie
Product Naam
Prijs
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
8 producten
12
24
36
Filteren
Positie
Product Naam
Prijs
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
8 producten
12
24
36

Voordelige Brother DCP-145C cartridges

Met de Brother DCP-145C cartridges van Inktmedia kan u duurzaam en goedkoop printen. Dit kan doordat Inktmedia eigen huismerk cartridge aanbiedt in plaats van de originele. Dit uiteraard met het behoud van de beste kwaliteit. Hoe kan dat? Vraagt u zich misschien af. Door slim in te kopen bij de beste fabrikanten, geen uitgebreide marketingcampagnes en geen dure bedrijfspanden te hebben. Hierdoor kunnen wij ten alle tijden een lage prijs en hoge kwaliteit garanderen.

Brother DCP-145C cartridges kopen

De Brother DCP-145C cartridges kan u eenvoudig online bij Inktmedia bestellen. U vindt een groot assortiment aan printer producten voor de laagst mogelijke prijzen met het beste printresultaat. De producten worden veelal binnen 24 uur naar u verstuurd. Haalt u de producten liever zelf op? Dan kan u de bestelling afhalen bij een van onze vestigingen in Rhoon of in Leiden. Hiervoor dient u een afspraak met ons te maken via mail, telefonisch of Whatsapp.

Brother DCP-145C cartridges bestellen bij Inktmedia

Bij het kopen van een nieuwe Brother DCP-145C cartridges moet u rekening houden met twee dingen, namelijk het printer type en het cartridgenummer. Aan de hand van het printertype dat u heeft kan u bepalen welk cartridgenummer u nodig heeft. Is er iets niet helemaal goed gegaan met de bestelling? Geen probleem! Op al onze producten bieden wij 100% omruilgarantie. Daarnaast heeft u ook nog eens standaard 1 jaar garantie op alles.

Heeft u vragen over een van onze producten? Neem gerust contact met ons op!

Brother DCP-145c inktcartridges  

De Brother DCP-145c ink cartridges van Inktmedia zijn niet origineel. Hierdoor kunnen wij u een hoge kwaliteit aanbieden tegen een voordeligere prijs! De Brother DCP 145c cartridges zijn van gelijkwaardige kwaliteit als de originele cartridges van Brother. Hier geloven we echt in en we bieden u dan ook graag 2 jaar garantie aan op onze Brother inktpatronen. Inktmedia koopt Brother inktcartridges groot in waardoor we snel kunnen leveren. Zo streven we ernaar uw bestelling de dag na bestelling al bezorgd te hebben! U kunt de inktcartridges vinden per Brother printertype of per Brother cartridge nummer 

Bestel uw Brother DCP-145c cartridges voordelig bij Inktmedia  

Wanneer u ervoor kiest om uw Brother DCP-145c inkt cartridges te bestellen bij Inktmedia profiteert u automatisch van diverse voordelen. Zo doet u uw voordeel met de goedkopere prijzen van onze compatibele cartridges dan de originele Brother cartridges. Daarbij bieden we u gratis verzending aan bij een bestelwaarde hoger dan €50,-. Als u handig bent met printers kunt u nog meer geld besparen door onze  Brother navulinkt aan te schaffen. U kunt dan zelf tegen een nog voordeligere prijs de inktcartridges na vullen.  

To Top