Ondervind u problemen met bestellen en krijgt u de melding Sessie verlopen stuur ons even een mailtje.

Probleem is vaak opgelost als u de  browser geschiedenis en cookies wist.

Epson Stylus C44 plus cartridges

Filteren
Positie
Product Naam
Prijs
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
3 producten
12
24
36
Filteren
Positie
Product Naam
Prijs
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
3 producten
12
24
36

Online Stylus C44 plus kopen

De Stylus C44 plus van Inktmedia zijn uitstekende kwaliteit en gemakkelijk online te bestellen. Daarnaast zijn de Stylus C44 plus aanzienlijk goedkoper doordat het niet het originele merk zijn. Natuurlijk zijn alle inktpatronen gelijkwaardig aan het origineel en zijn goed te gebruiken in iedere printer.

Cartridge/toner van Stylus C44 plus

Voordat u een nieuwe Stylus C44 plus aanschaft is het belangrijk te achterhalen welk type printer u heeft en welke Stylus C serie nummer uw printer nodig heeft. Zodra u de printer heeft bepaald kunt u gemakkelijk online het bijbehorende patroon achterhalen of neem een kijkje op het oude lege patroon om te achterhalen welke u nodig heeft. Mocht u toch een andere Stylus C serie hebben besteld? Geen enkel probleem! Wij bieden voor iedere bestelling 100% omruilgarantie.

Goedkope merk Stylus C44 plus

Naast de goede kwaliteit die onze merk Stylus C44 plus hebben ten aanzien van het origineel zit er meer inkt in de inktpatronen. Dit betekend dat u per afdruk nog voordeliger uit bent. Nu vraagt u zich misschien af: wat is dan het verschil? Printerfabrikanten hebben een patent op hun cartridges/toners. Dit betekend dat onze Stylus C44 plus een iets andere samenstelling hebben om het te mogen verkopen. Dit doet echter niets te min aan de afdrukkwaliteit. Wilt u nog goedkoper printen? Bij bestellingen boven de €50,- worden uw producten ook nog eens gratis verzonden.

Heeft u vragen over een van onze producten? Neem gerust contact met ons op!

To Top