Ondervind u problemen met bestellen en krijgt u de melding Sessie verlopen stuur ons even een mailtje.

Probleem is vaak opgelost als u de  browser geschiedenis en cookies wist.

Stylus Photo 1290 s

Filteren
Positie
Product Naam
Prijs
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
2 producten
12
24
36
Filteren
Positie
Product Naam
Prijs
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
2 producten
12
24
36

Stylus Photo 1290 s

De Stylus Photo 1290 s worden slim en groot ingekocht door Inktmedia. Hierdoor is het mogelijk om een lage prijs te bieden op onze producten en zonder verlies van kwaliteit. Daarnaast bieden we standaard 1 jaar garantie op al onze producten en worden ze volgens strikte kwaliteit eisen en milieu eisen geproduceerd.

Bestel Stylus Photo 1290 s online

De Stylus Photo 1290 s van Epson zijn gemakkelijk online te bestellen en 99% van de producten wordt binnen 24 uur naar u verzonden. Hierdoor kunt u snel weer aan de slag met het maken van de beste en goedkoopste afdrukken. Naast de Stylus Photo 1290 s is er online een ruim assortiment aan printer supplies verkrijgbaar zoals navullingen, reinigingscartridges en foto papier.

Stylus Photo 1290 s kopen

Bij het aanschaffen van een nieuwe Stylus Photo 1290 s is het belangrijk rekening te houden met het type Stylus Photo 1290 s dat u nodig heeft. Dit is afhankelijk van het type printer dat u heeft. Zodra u het type printer heeft bepaald kan u online of op de oude Stylus Photo 1290 s gemakkelijk opzoeken welke nummer u nodig heeft. Toch een foutje gemaakt bij het uitkiezen van het Stylus Photo serie nummer? Geen enkel probleem! Wij bieden een 100% omruilgarantie op al onze producten.

Heeft u vragen over een van onze producten? Neem gerust contact met ons op!

To Top