Wij zijn even een paar dagen bij onze leveranciers op bezoek en met vakantie om voor u de beste prijs te krijgen. Dit allemaal tot 26-07-2024.

In deze periode krijgt u van ons automatisch 15% korting op de hele bestelling.!

Wij zullen uw bestelling na 26-07-2024 zo spoedig naar u gaan verzenden.

Geschikt Brother LC-123 serie Navulbare cartridges met ARC CHIP van Inktmedia Vorige Geschikt Brother LC-123 serie Navulbare cartridges met ARC CHIP van Inktmedia

Geschikt Brother LC-123 serie reinigingscartridges SET van Inktmedia

€ 21,95
Op voorraad
SKU
Brother LC-123 serie reinigingscartridges SET
Brother LC-123 serie reinigingscartridges SET inktmedia huismerk

Brother LC-123 serie reinigingscartridges SET inktmedia huismerk

Inhoud: 1x zwart 1x cyaan 1x magenta 1x geel

HOE WERKEN REINIGINGSCARTRIDGES?

Het via het hulpprogramma reinigen van de kanaaltjes is niets anders dan een heleboel inkt door de kanaaltjes te spuiten maar ook de vaste inktresten te verwijderen, waardoor de kanaaltjes weer tijdelijk doorlopen.

Onze reinigingscartridges bevatten een reinigingsvloeistof die de vast zittende inkt oplost. Waardoor is dat de inkt weer zonder problemen door de kanaaltjes kan lopen. Het enige wat je hoeft te doen is dit reinigingscartridge net als een gewone cartridge te installeren, vervolgens reinig je een paar keer via het hulpprogramma.

Wij raden dit aan om het s'avonds te doen en in de ochtend herhalen. Na dat u het reinigen heeft uitgevoerd kan u de gewone cartridge weer instaleren.Als uw printerkop totaal is ingedroogd duurt het reiniging proces langer. In sommige gevallen is de printerkop zo ingedroogd dat er geen effect meer is. In dit geval is de printerkop overleden doordat de printer de druk niet kwijt kon.


Het voordeel van de reinigingscartridges is dus een langere levensduur van je printer langer is en dat u minder inkt gebruikt door minder te reinigen.

Met onze reinigingscartridges kan u minimaal 10 keer reinigen. Na gebruik kan u de reinigings cartridges weer afsluiten.
Wij adviseren elke keer voor het plaatsen van nieuwe cartridges de reinigings cartridges te gebruiken om zo verstoppingen te verkomen. Plaats bij reinigen altijd een de zelfde kleur in kleur om zo geen problemen te krijgen dus cyaan in cyaan magenta in magenta enz.

Heeft u nog vragen kan u ons altijd nog even een mailtje sturen

Alvast bedankt het inktmedia team

meer informatie
Producent Inktmedia
vervanging voor Brother
Type Inkt cartridge
Aantal stuks 4
Kleur Set
GTIN (EAN) 8718970661399
Schrijf uw eigen review
Schrijf een reviewGeschikt Brother LC-123 serie reinigingscartridges SET van Inktmedia
To Top