Bestel uw inkcartridges & toners eenvoudig snel vanaf uw desktop, tablet of mobiel op inktmedia.nl

Hervullen cartridges

Hervullen cartridges

Als uw printerinkt op is, dan kunt u kiezen voor het hervullen van cartridges. Het is lang niet altijd nodig om lege inktpatronen direct te vervangen voor nieuwe inktpatronen. Het hervullen van cartridges kunt u soms wel tot 5 keer doen voordat het patroon zelf aan vervanging toe is. In de webshop van Inktmedia kunt u terecht voor navulbare inktcartridges en voor navulinkt. Wij verkopen inkt en inktpatronen van de volgende gerenommeerde merken: Canon, Epson, HP, Brother en Lexmark. Hervullen cartridges doet u met gemak én met vertrouwen met de producten van Inktmedia. Bekijk direct onze producten voor bijvullen cartridges.

Direct bestellen Goedkoop en duurzaam printen

Inktmedia is hard op weg om een van de grootste en goedkoopste online inktwinkels van Nederland te worden. Onze missie is om samen met u geld te besparen en daarnaast ook het milieu minder te belasten. Zorgeloos en kwalitatief printen en dat alles op een zo efficiënt mogelijke manier. Met het hervullen van cartridges kiest u voor een efficiënte printoplossing. Lege toners hoeven niet direct vervangen te worden, maar worden hergebruikt.

Inktcartridge navullen

Een inktcartridge navullen is heel makkelijk zelf te doen. Zodra u de navulinkt heeft ontvangen dan kunt u direct beginnen. Wij bieden u zelfs een online handleiding om u stapsgewijs het proces van een inktcartridge navullen te laten doorlopen. Simpel gezegd bestaat het navullen uit drie stappen:

-            Dopje van de lege cartridge in uw printer draaien

-            De lege cartridge navullen met de nieuwe inkt

-            Het dopje weer op de gevulde cartridge draaien

Vrijwel alle navulbare inktcartridges zijn voorzien van een autoreset chip. Op deze manier houdt de printer automatisch voor u wanneer de cartridge weer gevuld moet worden. Wilt u een inktcartridge navullen en inkt bij ons bestellen. Ons advies is om eerst even goed de specificaties van de toners door te lezen voordat u de bestelling plaatst. Zo weet u zeker dat u de juiste navulinkt bestelt. Hulp nodig? Neem dan gerust even contact  met ons op!